Zomerkamp Orgelkids Taiwan

Elk jaar (sinds 2019) organiseert Orgelkids Taiwan een vierdaags Orgel Zomerkamp voor kinderen.

Hieronder vind je een beeldverslag van Orgelkids Taiwan 2023 Summer Camp in het Pingtung Performing Arts Centre. Een inspirerend voorbeeld van een evenement om kinderen met plezier de schoonheid van het orgel te laten ervaren. 

Op allerlei manieren is er aandacht voor het orgel. Natuurlijk wordt het Doe-orgel gebouwd en wordt er orgel gespeeld. Maar de kinderen kunnen ook binnen in het grote orgel kijken. En er zijn andere activiteiten rond kunst en muziek. Dit jaar was het speciale thema ‘body percussion’.

De organisatie hoopt van harte dat de ervaring van het zomerkamp de kennis van kinderen over het orgel verrijkt en versterkt, en hen achterlaat met de mooiste herinneringen die ze voor altijd zullen koesteren.

Website: orgelkidstaiwan.org

Wil je op de hoogte blijven en geen nieuws missen? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief.

Recente berichten

David en Goliath

“David and Goliath” van Tom Schmutzler, een muzikale fantasie voor een groot orgel en het kleine Orgelkids Doe-orgel. Goliath is een personage in de Hebreeuwse

READ MORE »

Orgelkamp op Tjörn

Het jaarlijkse Internationale Orgelfestival in Göteborg (Zweden) kent ook een ‘klein orgelfestival’ met een specifiek aanbod voor de jeugd. In 2023 bestond dat, naast workshops

READ MORE »

Projects

Educational projects working with the Orgelkids organ kit can be found in many countries: