Tiener-project StayTuned

“Speciaal voor orgel-, en ook pianospelende tieners tussen ongeveer 12 en 18 jaar oud organiseert StayTuned.nu door het jaar heen superleuke bijeenkomsten. Wat is er machtiger dan zelf spelen op de prachtige orgels in Zwolle, Rotterdam, Haarlem, Groningen, Utrecht, Alkmaar, en nog veel meer Nederlandse steden, waar je anders nooit de kans voor krijgt? Of wat dacht je van… Parijs? Waarbij je de beroemdste organisten van deze tijd leert kennen, die speciaal voor jou en je leeftijdgenoten masterclasses geven? En het leuke is: door mee te doen met StayTuned.nu leer je heel veel nieuwe vrienden kennen die net zo graag op al die mooie orgels willen spelen.”

Zo omschrijft het project StayTuned van Peter Ouwerkerk en Jeroen Koopman de doelstelling voor tieners. Want dat is het doel: tieners, die op die leeftijd liever met vrienden willen optrekken dan een solistisch instrument bespelen, een aantrekkelijke club bieden waarin ze er plezier in blijven houden om orgel te spelen.

Uitnodiging voor tieners

Hoi! Speel je al een aantal jaar orgel? Of speel je piano en wil je ontdekken hoe het is om orgel te spelen?
Bij StayTuned.nu krijg je de kans om zelf op vele mooie orgels te spelen. Je droom komt uit!
 
Op zaterdag 21 oktober 2023 brengen we een bezoek aan de prachtige orgels van de Hooglandse Kerk en de Marekerk in Leiden!
De volgende excursies zal plaats vinden op woensdag 3 januari 2024. Noteer deze StayTuned-datum dus ook alvast in je agenda!
 
Doe je mee?
Iedereen tussen 12 en 19 jaar oud is welkom bij StayTuned.nu. Kijk op www.staytuned.nu en lees alles over wat StayTuned.nu is, wat we gaan doen, hoe je meedoet en hoe je je kunt aanmelden. Wacht niet te lang, want met 20 tieners zitten we vol.
 
Neem voor al je vragen contact op met info@staytuned.nu

Impressie van de orgelweek in Groningen

Wil je op de hoogte blijven en geen nieuws missen? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief.

Recente berichten

Reportage uit Wenen

Vandaag vonden we op Youtube een leuke videoreportage van het programma ‘Floh im Ohr’. De opnames zijn twee jaar geleden gemaakt in Wenen tijdens een

READ MORE »

Grote orgel-schoonmaak

Voor Pasen hadden de kinderen van basisschool Mengendamm het grote Ott-orgel al leren kennen en ervaren tijdens een rondleiding. Nu hielpen ze actief mee met

READ MORE »

Projects

Educational projects working with the Orgelkids organ kit can be found in many countries: